7 Eylül 2009 Pazartesi

Veri Güvenliği Nedir ?

Veri Güvenli nedir? Ne Kadar Sağlanabilir ?

Bilişim, internet ve veri çalma suçları yükselişte, birçok işletmeler eğer bir saldırıya karşı güvenli olduğunu merak bırakılmış. İnternet suçlarıyla işinize, bu yüzden emin olmak istiyorsanız ciddi hasara yol açıyor olabilir ki iş ve veri hackerlar, hatta şikâyetçi çalışanlar gibi dış tehditlere, korunur. Ayırın işletmenizin mevcut güvenlik prosedürlerini gözden geçirmek ve kendinize şu soruları sorun:

Soru # 1

Önemli veri işinizin bütünlüğünü sigorta gerek var?
Verilerin ne tür duyarlı ve ihtiyaçlarını güvenli mi? Orada müşteri kayıtları gibi hassas bilgilerin, çalışan bilgileri birçok şekilleri, iş ticari sırları veya satış istatistikleri. Hassas bilgileri nasıl iş çalıştırır ve zorunludur bu gizli tutulur ve sadece yetkili kişiler tarafından erişilebilir önemlidir.

Soru # 2

Ne risk faktörleri nelerdir?
Veri birçok farklı şekilde risk altında olabilir. Tüm yolları veri hackerlar olup yoluyla etkilenebilir olabilir bir listesini yazın, Tanrı ya da basit bir mekanik arızası davranır. Doldurulmuş bir listesi Geçerli güvenlik prosedürleri veri her öngörülebilir tehdidinden güvende tutmak için yeterli olmadığını belirlemenize yardımcı olabilir.

Soru # 3

Güvenlik önlemleri şu yerde var işiniz ne?
Bu sizin mevcut güvenlik önlemleri de tüm risk faktörlerinin kapağı emin olmak için değerlendirmek için önemlidir. BT uzmanları ile mevcut politika ve prosedürler, virüs koruma yazılımı, geri-uygulama planları, güvenlik duvarı mekanizmaları, erişim izinleri, şifreleme ve şifre doğrulama kuralları kurallar gözden Planı bir toplantı. Güvenlik olası boşluklar bulmaya çalışın böylece ele edilebilir ve düzeltilebilir.

Soru # 4

Planın uygulanmasının ek güvenlik önlemleri pahalı?
Ilk olarak güvenlik uygulamak gerekir hangi ek güvenlik önlemleri belirlemek için boşluklar gözden geçirin. Bu bütçe gerekli olacaktır ne tür belirleyebilirsiniz. Orada işiniz için maliyet etkili olabilir çeşitli çözümler vardır.

Soru # 5

Benim çalışanları düzgün güvenlik kuralları ve yönetmelikleri eğitim?
Eğer düzgün çalışan eğitimli değilseniz, yanlışlıkla bir güvenlik açığına neden olabilir. Yeni bir çalışanı kiralandı Her zaman, onlar BT ile şirket güvenlik politikaları ve prosedürleri üzerinden gitmek personel bir güvenlik brifingi katılmak için gerekli olmalıdır. Ayrıca, bu kötü bir fikir her sık sık mevcut çalışanlar için tazeleme kursları ev sahibi değildir. Ferahlatıcı dersler politikaları hatırlamak için mevcut çalışanların yardımcı olacak ve onlar doğru prosedürü korumak emin olun. Yeni güvenlik prosedürleri geliştirilmiştir durumunda, zorunlu eğitim etkisi herkes için yeni yöntemler öğrenmek olmalıdır.

Soru # 6

Benim cevapsız sorum, güvenlik ile ilgili kesin çözüm var mı?
Eğer cevapsız sorular güvenlik prosedürleri ile ilgili varsa, o zaman belki dışında askere yardım için zaman olabilir zaman olabilir. Güvenlik uzmanları sizinle en son teknolojileri iş sağlamak için kullanılabilir tamamen dış tehditlere karşı korunur ins ve güvenlik ve inceleme aşımlarını öğreteceğiz.

Mike Charles dava ve kurumsal iş yönetimi 16 yıl vardır. Onun şirket belge yönetimi de diğer hizmetler gibi uzmanlaşmıştır: doküman görüntüleme, tarama, yanı sıra, yazılım geliştirme ve kodlama ve dönüşüm hosting veri güvenliği. Dallas Texas area 'da doküman yönetimi hizmetleri hakkında hizmet veiriliyor. Data sakalama ve veri güvenliği daha fazla bilgi için burayı ziyaret edebilirsiniz.

Data Kasaları, Suya ve Yangına Dayanıklı Sabit Diskler
Bugün bir dijital dünyadaki canlı ve önemli belgeler birçok saklanır ve harici sabit diskler yedeklenmiş. Ancak yangın, sel veya diğer doğal afetler meydana, bir sabit disk zarar çok az bir koruma sağlar. Sürece var Sentry Kasalar Yangın Güvenli Etanj Sabit Disk. It, 1550 Fahrenheit 30 dakika kadar ETL Verified yangın koruması sunan sahiptir ve ETL Verified su geçirmez anlamına bunun tamamen suda en fazla 24 saat için dalgıç olmasıdır.

Veri tek biz kendi en değerli şey haline geldi ve bizim korumak gerekir gibi. Dijital dosyalar şunlardır: fotoğraflar, mektuplar, finansal bilgileri, müzik, şecere, iş belgeler ve bu nedenle, bütün bunlar bizim kaybedecek harap olurdu. Öylesine bir, ne kadar iyi, bu harici depolama cihazı olduğunu sormak gerekir? Bu soruya yanıt olarak, İngiliz TV göstermek, Gadget gösterBu test etmek için güvenli bir 250GB sürümünü koydum. Göstermek şeyleri üfleme hakkında, öyle oldu onlar ateş ve su koruma Sentry Kasalar iddiaları test etmek için ekstra mil gitti.

İlk testte, sabit disk bir su havuzu yerleştirilir. Burada, sabit sürücü çıkıp ilk ilginç bir şey fark ettim. Show, bayan hostes olduğu sabit disk süper güçlü beton kaplı tabanlı kabuk, ama benim şüphelerim zaman o yüzer gördüm söyledi. Ben Sentry Kasalar web sitesi teslim ve Maxtor sabit disk kendi kendine mühürlü olduğunu, enjeksiyon, ne tam olarak oluşur durumda kalıp yer keşfetti, bilmiyorum. Geri test etmek için, sadece mi bir havuzda sabit disk koymak değil, ama sonra "fikri altında bu baskı ve herhangi bir çatlak ya da su izin verir zayıflıkları ortaya cihaz konu olur, küçük bir" derinlik şarj yola in söylemeye gerek Sentry Kasalar su geçirmez sabit disk uçan renklerle testi geçti.

Sonra, sürücü normalde çok dijital veri için kötü aşırı ısı, maruz oldu. Bu kadar koruyucu kabuk yapar Nöbetçi kasalar yangına dayanıklı depolama aygıtı ekledi korunması için yangına dayanıklı kimyasallar ile yapılır. Dijital depolama aygıtı propan tabi olduğunu yazmak için bir süre için ateşleme sonra da devam ateş topu ateşlemiş. Zaman zarar için, depolama aygıtı her şeyi hala sağlam olduğu test edilmiştir.

Data Saklama Kasaları için son test şok bir sınavdı. Diğer benzer testlerin Geçmiş deneyimlerimiz elektroniği iyi şiddetli ve şok etkisi stand up yok göstermiştir. Bu şık ve sabit disk silah tozu 200 gram üstüne yerleştirilmiştir ve üflemeli gökyüzü yüksek. Sabit disk koruyucu durumda, ama hala sağlam olduğunu uçurulmuştu. Ne zaman test, tüm veri atlattı. Konukçu Gadget göster çok şaşırdık ve etkilendim, daha önce böyle bir şey görmemişti.

Tüm bu koruma için, bir şey biraz canavar bekliyor olabilir, ama pek bir standart harici cihaz daha büyük gerçekten. It ve adil altında 7 "derin sadece 10.5" yüksek, biraz üzerinde 13 "geniş önlemler. Hem Windows ve Mac tabanlı bilgisayarlar, normal bir USB kablosu kullanarak çalışır. Bir keskin görünümlü dayanıklı, yüksek sabit disk gümüş parlak bir bitirmek. bazı ilave güvenlik özellikleri ile korunması ve veri şifreleme şifre içerir. Ve bir yangın, sel veya diğer afet karşılaşırsanız yapmanız, Sentry Kasalar Veri Kurtarma Destek Programı vardır. Bu temelde bunların zarar tüm verileri almak anlamına gelir sentry Kasalar Yangın Güvenli Etanj Sabit Sürücü, yeni bir üzerine kaydetmek ve tüm değerli verileri ile yeni sürücü göndermek bozulmamış!

Sonuö olarak, fiziksel değerli eşyalarınızı korumak için data kasaları satın almayı, dijital verilerin önemini göz ardı etmeyiniz!

Data Kasası .com 'da Sentry data kasa modelleri için çok sayıda seçenek bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok: