14 Eylül 2009 Pazartesi

güvenli bir oda veya güvenli kasa

Modüler güvenlik duvarı panelleri ile güvenli bir oda veya güvenli kasa oda kapısı ile korunan bir bölme içine bir dolap veya küçük oda yerleştirilebilir.

Paneller, 3 / 16 "veya 1 / 4" kalın çelik levhalarla inşa edilir sağlam çerçeveye yüksek mukavemetli civatalar kullanarak birbirine bağlanır. Bu güvenli yapılar şiddetli hava, izinsiz giriş ve istenmeyen tehlikelere karşı dayanmak ve ailenizin yıllar boyunca güvenli bir köşe sahibi olmasını sağlar.

Her evde değerli eşyaları korumak ve kişisel güvenliği sağlamak için güvenli bir oda olmalıdır. Eğer bir ev sahibi veya üreticisi mevcut bir ev için bu tür güvenli bir sistem ararsa uzman ekipler güvenli bir yapılar oluşturmak için yüzlerce tasarım seçenekleri sunuyorlar.

Yerleşik Evler için Modüler Kasa Odası Seçenekleri:

MONTAJ ANA PRENSİPLERİ

isrer güvenli bir saklanma odası, ister değerli eşyaları saklamak için bir köşe, ister bir silah deposu, ister güvenli bir dolap talebiniz olsun, ekiplerimiz sizin için en uygun çözümü bulacaklardır. Varolan bir odayı dönüştürmek veya yeniden inşa etmek çözümler arasında olabilir. Modüler paneller mevcut bir odaya monte edilebilir . Mevcut dolabınızın kapısı kaldırılır ve sağlam cıvatalarla sabitlenmiş bir kasa oda kapısı ile değiştirilir.

Dikişleri 3M yangına dayanıklı kalafatlamak ve mühürlemek mümkündür. Tüm çelik panellerin yapısı en az 2 saat yangına dayanacak yangın güvenlik derecesine haizdir. İlave yangına dayanıklı paneller ek yangın koruması için eklenebilir.

Mevcut / Yerleişk bir Ev

BALİSTİK

Güvenli Odanın İçi

Bitmiş, önceden imal edilerek getirilen özel kasa oda kapısı, istediğinize göre yerleştirilecek elektronik şifreli, bilgisayarlı veya manuel kilitleme mekanizmaları ile donatılabilir. Sipariş ettiğiniz renk ile boyalı veya kaplamalı olabilir. Değerli eşyalarınızı güvenli bir oda kasa kapısı ardına gizleyebiilr ve şiddetli hava koşullarında, doğal afetler esnasında siz de kendi sağlınızı güven altına alabilirsiniz. Bu tür güvenlik odalarına, isteğe bağlı olarak elektrik prizi ve aydınlatma eklenebilir ve mevcut devre içine bağlantı kurulabilir. Odanın montaj işlemleri genellikle bir gün içerisinde gerçekleştirilir.

Mevcut dolap veya oda için uyumlu olmak üzere imal edilmiştir. Kapı ve oda özellikleri önceden sipariş edilen niteliklerde teslim edilir.



Çelik ve Beton Zemin ile çevrelenen kasa odaları modüler vaziyette taşınabilir. Birçok durumda yapılarda bir ev, veya yanındaki bir kulübeye, yeraltıki bir mahsene, evin kendisi ya da bir odasına güvenli bir kapı takılarak kasa odası mekanı yaratılabilir. Bazen sadece, somut bir levha ile çok kolay çözümler yaratılabilir.
Barınak tavan kalın beton ve, evi daraltma, şiddetli bir fırtına veya yangın durumunda yük destek olmalı ve kaçınmak için yangına yeterli dirençli çelik takviyeli yapılmıştır etkilenen varlık. Çoklu erişim yer altında sığınaklar büyük bir göz olduğunu.

Yeraltındaki bir oda için, server odası veya silah deposu uygulama örneği.

Yukarıda-zemin altındaki zemin, çift amaçlı özel ve potansiyel kasa oda kapısı tasarımları vardır. Muhtemel patlamanın veya tehlikeden korunmak için sığınak özellikli, içerisindekileri patlamadan koruma amacıyla inşa edilir.

Çift amaçlı patlama sığınakları patlama ile mevcut yapıların bir patlama veya yan kendi koruma arayan insanların karşılamak için değiştirilmiştir koruyucu özellikleri bulunmaktadır.
Genellikle çok tipik fırtına sığınakları daha derin, serpinti sığınakları vardır.

Temel planı çok sıkıştırma ve yangına dayanıklı güçlü bir yapı sağlamaktır. Gerçek gücü özellikleri tek tek yapılmalıdır doğa ve tehdidin olasılık dayalı.

Eğer bir sığınak söylemek güvenli bir 14 "veya daha fazla toprak ve kaplama güçlendirilmiş çelik beton 'en çok güvenlik konuları için güvenli kabul edilecek bir tavan thicknessof 12" kadar beton ile inşa edilmiştir. Yeterli havalandırma zemin yapısı altında bir için bir önceliktir.

Yere atlama "bir aşağıda yeni inşaat evlerinde bir evin altında bulunan olabilir. Kapı ve merdiven boşluğu giriş kadar sonra evin gizli bir odada bir dolap veya olacağını giriş inşa edilmiş yer olacaktır. Özel bir gizli kapı, sonra kullanılabilir aşağı gidebilir sığınak içine merdiven boşluğu bir güvenli odada kapı ile. "

Gizli bir geçit, ya da gizli bir tünel ile evin içerisine veya binadaki güvenli oda ulaşım sağlanabilir. Acil durumlarda hızlı geçişler için yeraltından veya dışarıdan gizli yollar tasarlanabilir.


Sağlam Gun Güvenli 2.300 derece UL seramik yün listelenen kullanır ve UL yüksek ısı cam battaniye yangın kasalar hattına 1.000 derece listelendi. Üst ve güvenli alt için 3 "toplam yangın astarı ve 3" yalıtkan 2 "aşağı doğru sallayarak gelen malzeme önlemek için her duvar için sıkıştırılmış bir. Yalıtkan Bu ikili hemen hemen aynı mühendislik dışarı ısı tutmak için tasarlanmıştır çevresinde aşırı ısı ocak ve fırınlar ısı tutmak için.


14 Ayar Inside Çelik Liner

Bizim yangın kasası liner mükemmel çelik astarı içinde ağır bir göstergesi ile sıkıştırılmış. Bu vücut ve kapı kalınlığı ölçmek için ekler. Çünkü sadece zayıf Sheetrock duvarlarında bir keçe astar kaplı içine delinmiştir değil Ayrıca raf daha fazla güç katıyor.



Fire Resistant Safe


Yangın Söndürme bir seçenektir

Yangın yalıtımı mutlaka iyi bir yangın için ücret ödemeniz gerektiğini çünkü itfaiye ile iyi yanıt süreleri ile insanların yaptığı bir seçenek ise topu güvenli dizildi.


Tüm Güvenli Çizgili mı

Üst, alt, kapı ve yangın güvenli olan duvarları aynı şekilde dizilmiş. Bazı güvenli şirketler hattı sadece alt ve üst, ya da kapı hattı yok.

Fireproof Gun Safes

Çift Yangın Seçeneği

Orada para bu daha piyasada bulunan herhangi bir yangın daha iyi korunmasıdır. 4 "üst ve alt kasası, ve 6" 4 "duvar ve kapı için sıkıştırılmış. Kasası seramik yün battaniye 2 ile birlikte yüksek sıcaklık cam 2 battaniye olacaktır ve gövde. Üst ve alt güvenli seramik yün 4 battaniye ile birlikte yüksek sıcaklık cam 4 battaniye olacaktır. Bu özellikle de yüksek yakınında yaşayan için tasarlanmıştır, itfaiye düşük tepki süreleri ile yerleri yanık.


Yangın bizim Ömür Boyu Garanti

Eğer bir sağlam bir Yangın Güvenli vardı ve bir yangın kurban gitti, Sağlam Güvenli yandı yeni durumu veya yangın kasası, ücretsiz yerine güvenli çözecektir. Navlun ve çilingir ücrete dahil.



Fireproof Gun Safes

Özel Fit Kapı Conta

Sağlam Gun Güvenli 3M Yangın, daha sonra özel bir uyum yangın conta ile örtülüdür kullanır. Bizim ateşe dayanıklı conta kazanı yüksek ısı ocak ve fırınlar için tasarlanmıştır. 3M Yangın kadar dört saat süreyle ateş, duman, zehirli gazlar ve nem yayılmasını önlemek için tasarlanmış ve genişletir birkaç kez normal kapasitesi ısıtıldığında's. Çünkü kapı ve piyasada herhangi bir güvenli vücudun kapı koltuk arasında boşluk tam olarak her zaman aynı uyacak şekilde yapılamaz özel bir conta uygun bir yangın güvenli zaman Palusol ucuz fiyatlı karşılaştırarak için önemlidir. Temel olarak, bir mükemmel tüm kasalar sığamaz conta boyutlu. Bizim conta kapı karşı mükemmel her zaman, boşluk bırakarak veya ihtiyaç olmadan ilk ısıtılmış olarak uyuyor.

2 yorum:

istanbul evden eve nakliyat dedi ki...

çok teşekkür ederim

şehirler arası nakliyat dedi ki...

çok başarılı bir yazı