26 Eylül 2009 Cumartesi

Kiralık kasaları

Kiralık kasaları

Kredi-Moskova Bankası geçici kullanım için çeşitli boyutlarda kiralık kasaları ticari ve bireysel müşterilerine sunmaktadır.

Bir kasa sahibi Kredi de saklayabilirsiniz-Moskova Bankası menkul, nakit para, sanat, kuyumcu, iş belgeleri ve diğer değerli eşyalarınızı nesne (radyoaktif toksik dışında, patlayıcı maddeler, uyuşturucu ve silah). Yangın kasaları ayrıca talep edilebilir.

Saklama yükümlülükleri üstlenerek, Banka, kasa ve tam güvenlik sağlar data depolama gizli garanti, taahhüt ve kiracının ve onun yetkili kişiler yalnızca bireysel kasa erişim vermek.

Tek bir kasa içeriği kesinlikle gizli: sadece kiracının ne kendi kasa bulunan bilir.

Kiracı olarak, (vekaletname kağıt noter tasdikli olabilir veya Kredi tarafından fatura-Moskova Bankası) avukat bir kağıt ile kasa kullanmak için üçüncü bir kişiye yetki verebilir. Yetkili kişilerin sayısı sınırsızdır.

Kasa ve güvenlik:

*
Kredi kasa tonoz-Moskova Banka kiralık kasaları robur GÜVENLİ şirketi AB (İsveç), kasalar ve dünyanın önde gelen üretici tarafından üretilen sahip;
*
Kiralık kasaları Bankası özel bir tonoz bulunmaktadır;
*
Data kasası ve kiralık kasaları çoklu düzey koruma sistemi var.

Kredi ile Moskova Bankası, kasa kiralanması avantajları:

*
Kasa her dönem için (tek bir haftadan daha az) kiralanmış olabilir;
*
Daha uzun bir dönem için bir kasa kiralama Doğum İndirimler;
*
Kiralık kasaları (55x320x490; 88x320x490; 198x320x490; 308x320x490) çeşitli standart boyutlarda;
*
Kiralık kasaları erişim 11 saat: 8:00 dan 9,00 haftaiçi () on kadar am mevcuttur;
*
Donanımları sayma ve banka notları doğrulama için ücretsiz olarak sağlanır;
*
Bir anlaşma basit yürütme (üzerine bir Rus ya da yabancı pasaport sunumu).

Ayrıca, Kredi-Moskova Banka işlemleri olan nakit para, güvenlik formlar veya işlemin yerine getirilmesi diğer değerli eşyalarınızı aktarımı sağlamak gayrimenkul, taşıt, menkul kıymetler ve diğer varlıkların bağlı için ayrı kiralık kasaları avantajlarını sunuyor.

Kasa kira sözleşmesinin yürütme prosedürü

Amacıyla bir kasa kiralamak için, Banka'nın ofisine, uygulamak için Bankası ile kira anlaşmasının tamamlanmasına, kiralama ücreti ödemek ve müşteri kilitlemek için anahtar bir dizi almak gerekir.

Hemen kira sözleşmesinin Sonuç üzerine güvenli kasasi kullanabilirsiniz.

Kiralama ücretinin miktarı kira süresi ve kasa boyutlarını bağlıdır. Ücreti nakit veya parasız formda hem de kira tüm süre için ödenir.

Kira sözleşmesi uzatılabilir.

Satın alma işleminin yürütme prosedürü

Amacıyla bir satın alma işlemi, alıcı ve satıcı gerçekleştirmek için erişim özel şartları ile kasa kira ek bir anlaşmayı sonuçlandırmak zorunda. Ek anlaşma olarak alıcı o amacıyla kasa erişim sağlamak için satıcı tarafından Bankası çalışanı sunulmak üzere belgelerin listesini gösterir. Bu olabilir: mülkiyet hakkı, satın alma anlaşmaları, belgeler satış nesne, vb bulabilmenizi corroborating kayıtlı tescil belgesi

Banka hizmetleri için ödeme üzerine alıcı kiralık kasa nakit para yerleştirir. Dönemde sözleşmede, kasa içeriğini satıcı sadece erişim alıcı tarafından okunan şartları ile uyumlu tabi tarafından geri alınabilir öngörülmüştür. Durumda satıcı Banka çalışanı için önceki dönemin bitiminden imzalanan anlaşma uyarınca gerekli belgeleri sunmak, kasa erişim hakkı alıcıya transfer başarısız olur.

Bir kasa ve kira süresi en az 1 haftadır.

Sen Operasyonlar Bölümü Bank of kasa kiralama hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Bir emniyet nakit para kasası ileri geri konut içinde taşınabilir bir konut vücut ve bir slayt çekmece içerir. Çekmece, geri dönüşü olmayan ve daha da sıkışmış durumda kilitli geri çektiği haline getirilebilir zaman, bir dış Düğmeye basıldığında ya da bir uzaktan üretilen elektrik sinyali bir elektromanyetik tetikleme cihaz güvenlik nakit düzenlenmiş hareket uygulanır rahatsız edici koşullar, bir olay olarak kutu. Böylece, buluş, mekanik bir düzenleme sıkıca kilitli bir konumdan engel olarak slayt çekmece tutmak amacıyla ilk kapsar göre emniyet Kasa ileri ve kaydırılıyor, ikincisi olan, ne zaman tahrik yedek güvenlik montaj, çekmece neden olmak zorla yerine mekanik arıza yanıt olarak kilitleme düzeni hakkında Doğum getirdi sıkışmış. Bu amaçla, kilitleme cihazın makaslama gücü olan bir makaslama gerilimi böylece yerinden çekmece için uygulanan tarafından aştı gelin aşağı kırılması ile haberleşmek için, önceden belirlenmiş bir sıkışma mekanizması hayata geçirilmelidir.
Ev para kasası tutulması nakit kutusuna herhangi bir yerel indirim mağazasında satın alınabilir yerleştirilmesini içerir. Evde gizli alanda ev nakit, değerli fotoğrafları ve kişisel finans bu bedava video kayıtlı bir mali danışman bilgilerle dilerse bir para kutusunu gizleyin.

Ne güvenli saklanır bir tahmin edin. Tüm kasalar ve bu nedenle ilk sorunun ne kadar uzakta ne güvenli saklanan gereken biridir sonlu bir iç hacmi var. Ve sonra bu belirleyin arasında 10 ve 25 ile yüzde hata ve gelecekteki ihtiyaçlar için hesabınıza artar.
#
Adım 2

Için güvenli güvenlik gereksinimi belirleyin. Bu önemli bir değerlendirme eğer güvenli ihtiyaçlarını yangın ve / veya su geçirmez olmaktır.
#
Adım 3

Güvenli ve tahmin dolu ağırlığı. Bu güvenli nihai yerleşim için bir başka önemli konudur. Bir doldurulmamış güvenli küçük 20 ile 50 kilo ağırlığında, ve büyük bir kasası £ 100 doldurulmamış üzerinde ağırlığı olabilir. Ile içeriği dahil, güvenli hala daha ağır olacaktır. Bu bir masa ya da ayrı bir duvara monte de içinde güvenli bir koyarak ciddi bir sorun haline gelebilir.
#
Adım 4

Nereye güvenli gidecek karar verin. Bazı Brinks Ana Kasalar geniş bir dosya masası çekmece içine sığabilecek büyüklükte modellerdir. Başkaları küçük veya büyük dosya dolapları ve boyutu vardır. Bu özellikle durumda güvenli olarak bir kez buna çok ağırlık yapacak ve zahmetli olacak hareketli dolu büyük.
#
Adım 5

Bütçenizi karşı maliyeti karşılaştırın. Kasalar üzerinde eksik bir şey, çünkü eğer güvenli bir ihtiyaç vardır, o iyi bir olmalıdır. Yerine satın alınabilir Ancak, bir 200 $ Brinks güvenli bütçe dışında, bu iyi bir gösterge bu güvenli ihtiyacı gitmek gerekir şeylerin listesini geri böylece daha küçük, daha ucuz güvenli ölçeklenebilir için olabilir.

Hiç yorum yok: