7 Eylül 2009 Pazartesi

Güvenlik Kasaları

Güvenlik Kasaları - Genel Bakış
Çelik Para Kasaları ve Yangın Kasaları Hakkında.

Çelik kasalar veya güçlü konstrüksiyona sahip saklama kutuları sırayla hırsızıların çalması, doğal afetler ya da çeşitli hasarlara karşı güvenliği sağlamak üzere değerli öğeleri depolamak için kullanılır.
Güvenlik kasaları aslında güçlü bir metal veya demir çelik ve değişmez gelişmiş kilit sistemleri ile haksız erişimini kısıtlamak için imal edilirler.
Kilitleme sistemi farklı türde kombinasyon kilitleri, geleneksel kilit sistemleri, zaman kilitler ya da giriş kazanmak için belirli bir sayısal veya alfanümerik şifrenizi girerek gerektiren elektronik dijital kilitler gibi olabilir.
Alanındaki teknolojik gelişmeler üreticiler sanat sistemleri başparmak baskı kimlik, hatta ses ve yüz tanıma yazılımı dayalı kilitleme devlet dahil sağlamıştır.
Geleneksel güvenlik kasalar mücevher veya para saklamak için altın, gümüş ya da mücevher taşları ve ayrıca gibi değerli öğeleri korumak için kullanılmaktadır. Güvenlik kasalar ya duvara monte olmak ve taşınmaz veya yere yerleştirilir. Orada gizli veya gizlenmiş bir algılama izin vermez güvenlik kasalar ve akıllıca bir duvar ön veya kat olan keşif kaçınarak koruma ekledi sunan gizli. Ayrıca büyük ve küçük kasalar vardır ki tek başına bulunmaktadır.
Önemli Parametreler olan güvenlik sağlama sistemlerini tanımlarsak:
* Temel özellikleri en çok güvenlik ile gelen çelik kasalar yangın ve hırsızı önlemek gibi kabiliyetlere sahiptir su veya toz gibi çevresel etkilerden içinde içeriği izolasyon için sızdırmazlık vardır.
* Hırsızlığa karşı en sıradan düşük maliyetli kasalar koruma sağlar ama yangına dayanıklı ya da yetenek dış zararlı maddeler den içeriğini koruma sağlamak zorunda olmayabilir.
* Dayanıklı çelik kasalar güvenlik sağlayabilir ancak, hangi koruma cinsine hitap ettiği değişen derecelerde sınıflandırılan basamaklarla ifade edilir, ileri bir yangın güvenlik özellikleri ile gelen kasalar yangın kasası sertifikalarına sahip olur..
* Koruma sunulan derecesi gibi kasalar endüstriyel standart sınıflandırma için farklı kategoriler ısı ve yangın ve hangi tür direnç sunulmaktadır süresi direnç düzeylerine dayalı olarak sağlar.
* Bu su geçirmez kasalar bu nemden içeriği için komple izolasyon sağlamak vardır. Aynı anda da toz ve içeriği zarar verebileceği diğer kimyasal maddeleri komple koruma sunar. Onlar da böyle bir ölçüde bu içeriği bile sonuçlanabilecek imha bir deprem veya bile güvenli ağır yıkıntıları ile yere yığılmış bir güvenli olacağını dayanıklı etkisi vardır.
Veri Koruma ve Data Kasalarında Güvenlik Derecelerinin önemi:
* Yüksek sonunda güvenlik kasalar bu genellikle para ya da yukarı çift diğer değerli eşyalarınızı büyük miktarda depolamak için kullanılan verileri koruma sistemleri gibi. Bu kasalar hasar kağıt belgeleri manyetik diskler ya da kompakt disk kadar veri çeşitli korumak.
* En veri depolama aygıtları sıcaklığı bile küçük değişiklikler veya başka ışık ve manyetik alan girişim duyarlıdır yatkındır.
* Yüksek son veri koruma güvenlik kasalar ısı ve yangın gibi müdahale manyetik alanlar gibi mikrofilm, mikrofiş, kompakt diskler ve harici maddeler gelen manyetik diskler gibi gibi veri depolama aygıtlarının komple izolasyon sağlar.
Güvenlik kasalar için özellikler hem iş hem de ev kullanımı için ideal bir platformda değelendirilmelidir. Güvenli olarak nakliyesi mutlaka çelik kasa hizmeti veren firma tarafından halledilir.
Her iki unsuru da dikkate almak gerekir.
Çelik Kasa fiyatları ve Ev Güvenliği için Maliye Analizi.
Temel kilitleme kabine değerli kağıtları veya kişisel eşyaları güvenli olabilir ancak hırsızlık ya da yangından zarar onları korumak değildir. Sadece kasalar da zor olacağını veya çoğaltmak mümkün eğer kayıp belgeler, takılar, silahlar ve kişisel items.Computer veri koruma üstün bir seviyede sağlayabilir. Ev ve iş güvenlik sistemleri veri ve belge kaybı ateş ve iklim kesintileri nedeniyle olasılığını ortadan kaldırmak için güvenlik kasanın ek gerektirir.
Ev soygun ve yayılması "olarak sınıflandırılır uyarı veren ve yakalayan." Davetsiz bir misafir ev içinde yaklaşık 3-5 dakika zama harcar. Daha fazla süre eşyalarınız ile uğraşmayacaktır.
Ev güvenlik kasası ile çok varlığı gibi soygun için caydırıcı olduğunu. Herhangi bir ek süre ev içinde zaman harcama endişesiyle oran artar. Hırsızlık önleme ve iklim kontrolü yönetimi güvenlik işlenen herhangi bir ev, ofis ya da iş için bir gereklilik kasalar. Gerekli güvenlik ev ve iş kasalar sağladığı mevcut system güvenlik kontrol tamamladı. Kişisel belgeler, takı ve yeri doldurulamaz öğeler Ev güvenlik kasaları koruma sağlar. Ev soygunu kasalar büyük bir caydırıcı ve sağlamak yangın ve iklim değişiklikleri, güvenlik ihtiyacı vardı. Önceden kasalar ve elektronik dijital kasalar kasalar duvar, döşeme kasalar, yangın kasalar, silah kasalar büyük bir envanter sunar. Ev kasalar her ev güvenlik sistemi mükemmel bir iltifat vardır.
Yangın iş yok olabilir! Aslında, sekiz işletmeler ABD üzerinde 2.3 milyar dolar yıllık kayıplara .* Ne yazık ki, on yedi işletmeler dışında yeterince onların hayati kayıtları korumalı değil çıkan hemen hemen her saat yanık. Ne zaman bu bilgileri genellikle başarısız bir iş tahrip olmuştur. Bir firma incurs yangın hasar veri kaybı kritik kalite yangın ve veri medya kasalar kullanarak değil (müşteri, personel, muhasebe resimler, vb) neden olmazlar. Hayatta mümkün fakat hazırlanması gereklidir.
Güvenlikli çelik para kasaları yangın, hırsızlık ve iklim değişiklikleri karşı önemli bir koruma vardır. Hırsızlık önleme, yangın koruma, veri güvenliği ve depolama herhangi bir iş veya ev ofis için bir şartı vardır. Peşin Kasalar yangın kasalar tam bir envanter sunmak, veri medya kasalar, emanetçi kasalar, zemin kasalar, hazine kasalar (TL-15 ve TL-30), tonoz ve otel kasalar. Kaliteli güvenli bir iş güvenlik sistemi için gerekli bir zorunluluktur. Güvenli yatırım uzun vadeli bir güvenlik temettü olduğunu. Lütfen herhangi bir ev veya ofis environ bir karşılama ek olarak güvenlik kasanın stoklarımızda düşünün. Contact us at: advancesafes@hotmail.com.
* Kaynak: ABD'de Ulusal Yangın Koruma Derneği makale Yangın kaybı sırasında 2.004 Abridged Raporu.

Hiç yorum yok: