28 Haziran 2007 Perşembe

Büro Çelik Kasaları


:Büro Kasaları
Alltec GT Serisi Ticari Tip Ağır Çelik Kasaları, bürolar, bankalar, ticari ve sınai işletmeler, finans kuruluşları gibi profesyonel kullanım gerektiren mekanların ihtiyaçları için üretilmektedir. Özellikle para, çek, senet, hisse senedi v.b. gibi değerli materyalleri, hırsızlık, sabotaj, patlama, yangın, deprem, su baskını gibi görünür veya görünmez risklerden koruyabilmek, iş ortamları için hayati öneme sahiptir.

Surçelik A.Ş., Alltec GT Serisini, Alman VDMA-24992-B, Euro Class.1 Norm ve standartlarına uygun olarak üretmektedir. Bu serideki çelik kasalar, monoblok bir gövde ve masif çelik bir kapak yapısına sahiptir.

Ayrıca, gövde sağlam bir çelik konstrüksiyon ile desteklenmiştir. Gövde yapısında ise özel bir beton dolgu sistemi ve malzemesi kullanılmaktadır. Olası darbelere karşı (delme, oksijen kaynağı ile kesme – parçalama, patlama, yüksek bir noktadan sert zemine atma, deprem nedeniyle çöküntü ve enkaz altında kalma v.s.) dayanıklılığı arttırılmış bu gövde yapısı, sağlam bir kapak ve kilit sistemi ile desteklenmiştir. Yoğun bir şekilde yurt dışına da ihraç edilen Alltec GT Serisi Ticari Tip Çelik Kasaları, kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen, beğenilen ve güvenle çok uzun yıllardır kullanılan ürünlerimizdendir..

BİR ALLTEC GT KASASI İLE NELERDEN KORUNURSUNUZ ?

Hırsızlığa Karşı
Yangına Karşı Güvence
Depreme Karşı Güvence
Patlamalara Karşı Güvence

Hiç yorum yok: