28 Haziran 2007 Perşembe

ALLTEC Çelik Kasa Şirket Profili

Sirket Profili

ALLTEC, Kasalarını Avrupa VDS ve Euronorm, Alman VDMA 24992 ve Amerikan UL Standartlarına göre üretmektedir. Türkiye’de kasa pazarını düzenleyen herhangi bir standart olmamasindan dolayi ALLTEC, tüketiciyi korumak amacıyla Alman VDMA standartlarına uyum sağlayan, öncü, ilk ve tek marka olmuştur. Normal kullanım amaçli çelik kasaların yanısıra ALLTEC, 1997’den bu yana özellikle üretiminde (ve kullanımında), ileri teknolojinin yer aldığı özel ürünlerin üretimine verdiği önemi arttırmıstır. Bu çabanın sonucunda, Türkiye’de ilk ve tek olmak uzere gercek Alman VDMA 24992 ve Amerikan UL gibi uluslararasi standartlara uygun test edilmiş, bilgi-sistem merkezleri için Data Koruma Kasaları (Data Safe - Computer Cabinet)’ler üretilmektedir. Ayrıca özel donanımlı ve güvenlikli Para ve Kıymetli Evrak Kasaları, Bankalar icin Özel Tip Kasalar, kullanıslı Ev ve Ofis Kasaları, ALLTEC’in en iddiali olduğu üretim ceşitleridir.

Data Safe’ler ve Computer Cabinet’ler, modern kurum ve işletmelerde, Bilgisistem Merkezleri'nce alınan tüm back-up’ların yüklendiği CD, Disket, Tape, Cartridge v.b. gibi ünitelerin sağlıklı korunması ve problemsiz arşivlenebilmesi amacı ile kullanılan özel teknolojilerle üretilmiş ürünlerdir.

ALLTEC, bu alanda, kalitesi, teknolojisi, servis hizmetleri, Gold Garanti Sistemi ve uygun fiyatlı ödeme seçenekleri ile gerçek bir liderdir.

21 ayrı kategoriye yayılmış olan kasalarımızı, en önemlilerinden başlamak üzere şu şekilde sıralayabiliriz :

Bilgisistem Merkezleri için Data Safe’ler Banka Kasaları
Data Cabinet’ler (Bilgisayar Veri Kasaları)

ATM Kasalari (Bankamatik)

Büro Kasaları Özel Para Kasaları
Döküman Kasaları Eczane Kasaları
Ev Kasaları Otobüs Kasaları
Otel Kasaları Kuyumcu Kasaları
Hastane Kasaları Benzin Istasyonu Kasaları
Gömme Kasalar Döviz Kasalari (Multisafe)
Yat/Tekne Kasaları Silah Kasaları
Taksi Kasaları TIR Kasaları
Karavan Kasaları E media

ALLTEC'in üstün bir mühendislik dizaynı olarak patentli bir şekilde ürettiği ürünler, resmi ve özel yüzlerce kurum ve kuruluş tarafından güvenle kullanılmaktadır.

Başarımızın sırrı,

Kasalarımızın kalitesinde,
Sürekli geliştirilen ve yenilenen üstün teknolojimizde
Etkin Servis Teşkilatımızda
Müşteri tatmini felsefemizde saklıdır.

1999 ve 2000 yılları içinde geliştirilen teknolojilerin VDMA ve UL Standartlarına entegre edilebilmesi amacıyla, TUBiTAK/MAM Laboratuarları gözetiminde çalışmalar ve projeler uygulamaya konulmuş olup, bunların sertifikasyon süreci ise sonuçlanmıştır.

Hiç yorum yok: